Usluge koje nudimo

Pre ili kasnije adaptacija je nužnost svakog stambenog ili poslovnog objekta bilo zbog dotrajalosti ili prenamene objekta ili drugačijeg rasporeda prostorija. Često se menjaju životne potrebe, potrebe za dodatnim prostorom ili sobama. Mi smo spremni da izvedemo sve radove kako bi Vaš prostor bio lep i udoban.

Tokom godina stekli smo značajno iskustvo i stručnost na građevinskim projektima „ključ u ruke“. Naš prvenstveni zadatak je klijent bude zadovoljan. Svakom projektu pristupamo profesionalno. Od nas očekujte pošten i kvalitetan rad. Sve radove izvodimo u dogovorenom roku prema Ugovoru prihvaćenom od strane Investitora poštivajući pravila struke. Sa potrebnim alatima i opremom radove izvodimo brzo i kvalitetno, te dajemo GARANCIJU na izvedene radove i ugrađene materijale.

Usluge

 • 1. Molerski radovi

  Život u maštovito i funkcionalno opremljenom domu, užitak je svakom pojedincu. Uređenje doma je veliki izazov, prepun iznenađenja i želje da od svog prostora stvorite nešto posebno

 • 2. Gipsarski radovi

  Gipsani materijal je građevinski materijal poznat i upotrebljavan od davnina, a danas u kombinaciji sa savremenom tehnologijom omogućava nove načine brze izgradnje i pomake u modernoj arhitekturi.

 • 3. Stolarski radovi

  Za sve stolarske poslove manjeg ili većeg obima mi vam uvek stojimo na raspolaganju, bilo da su vam potrebne detaljne mere, organiziranja dostave kupljenih materijala i ugradnje svega ostalog potrebnog u vašem domu.

 • 4. Podopolagčki radovi

  Svi materijali koje koristimo u izradi podopolagačkih radova posebnosu odabrani, zato su maksimalno ekološki prihvatljivi najprie radi sigurnosti korisnika i okoline u kojoj se nalazimo.

 • 5. Grejanje i klimatizacija

  Sve češća i gotovo neizostavna potreba kvalitetnog stambenog ili poslovnog prostora jeste udobna boravišna i radna mikroklima, koju možete efikasno postići kvalitetnom ugradnjom sistema hlađenja i grejanja.

 • 6. Električarski radovi

  Izvodimo nove elektroinstalacije, adaptiramo postojeće elektroinstalacije, montiramo gromobrane, portafone, rasvetna tela slabe i jake struje.

 • 8. Vodovodno - kanalizacioni radovi

  Prilikom izvođenja radova pridržavamo se pravila struke, usvajamo nove tehnologije uz primenu kvalitetnih alata i materijala, sa stučno osposobljenm osobljem.

 • 9. Rušenje zidova i odvoz šuta

  Rušenje svih vrsta zidova uz maksimalnu bezbednost objekta i okoline. Odlaganje šuta na propisan način

 • 10. Zidarski radovi

  Izaći ćemo u susret svim vašim zahtevima. Naše iskustvo u izvođenju svih vrsta radova je naša prednost.

PAMETNE KUĆE

Naše štedljive niskoenergetske i pasivne kuće su jedinstveno i najpraktičnije rešenje na našem tržištu i odišu atraktivnim savremenim dizajnom. Mežu prvima smo u Srbijigradili pametne kuće i veliko iskustvo stoji iza nas.